Dé Specialist in Pictogrammen


Brandwondenkoffers

laden
Brandwondenkoffers
€ 24
95
excl. 9% btw
( per stuk )
leverbaar binnen 3 tot 5 werkdagen
laden

Productinformatie
Burncare consumentenkoffer (17x12x4,5 cm)

Inhoud:
1x brandwondenkompres 5x5 cm
1x brandwondenkompres 10x10 cm
1x brandwondengel flacon 59 ml
6x brandwondengel sachet 3,5 gr
  • Toon meer informatie
    Brandwonden zijn de meest ernstige verwondingen die je kunt oplopen. Ze kunnen blijvende schade aanbrengen en daarmee kun je voor het leven getekend zijn met littekens. Verbrandingen ontstaan door invloed van hitte op de huid gedurende een bepaalde tijd en boven een bepaalde kritische temperatuur. Boven deze kritische temperatuur (+/- 40 graden C) treedt beschadiging van de huid op.

    Burncare bevat een natuurlijk extract genaamd Melaleuca Alternafolia of Tea Tree Oil. Dit extract helpt om infecties te voorkomen en genezing te bevorderen. Gebruik van Burncare zorgt ervoor dat na ongeveer 5 tot 15 minuten de huidtemperatuur stabiliseert op een niveau dat op 4 a 5 graden C onder de normale huidtemperatuur ligt.

    Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat de effecten van Burncare volwaardig overeen komen met die van het koelen met lauw stromend water. Ook indien pas na langere tijd (bijv. 30 minuten) met het aanbrengen van de hydrogel wordt begonnen, heeft dit nog een aantoonbaar positief effect op de diepte en uitgebreidheid van de brandwond en derhalve op de genezing.

Artikelnummer
600.BCC01
Merk
Burncare
Levering per
stuk
Levertijd
3 tot 5 werkdagen

offerte aanvragen


Deel dit artikel
Laatst door jou bekeken
  • Brandwondenkoffers
    Brandwondenkoffers
Veiligwinkel, de pictospecialist