Dé Specialist in Pictogrammen


 

Waarschuwingsaanduiding pictogrammen in Winterswijk Woold

Pictogrammen in Winterswijk Woold kopen om een waarschuwing te geven? Gebruik de bekende combinatie van een gele driehoek met een zwarte rand, zodat iedereen meteen weet dat er gevaar dreigt. Gebruik de pas op pictogrammen of een van de andere modellen, om te voorkomen dat iemand zich bezeert of er andere problemen ontstaan.

De waarschuwende pictogrammen zijn er om te waarschuwen voor elektrische spanning, voor 230 Volt of voor een andere hoeveelheid. Waarschuw in het algemeen voor gevaar, voor giftige stoffen of voor ontvlambare of explosieve stoffen, afhankelijk van de situatie waar het om gaat.

Pas op: waarschuwing

Zorg dat bezoekers en medewerkers oppassen voor hangende lasten, transportvoertuigen, bijtende stoffen of radioactieve stoffen. Gebruik de pas op pictogrammen en de waarschuwingen om heel duidelijk aan te geven dat iemand de aandacht erbij moet hebben. Ook zonder het gebruik van taal, waardoor dit voor iedereen goed duidelijk is en er geen twijfel over kan bestaan.

We helpen u op die manier pictogrammen voor waarschuwingen te laten gebruiken, net als wanneer er sprake is van gevaarlijke stoffen. We zijn uw specialist met een uitgebreid assortiment, waar onze deskundigen u bovendien meer over kunnen vertellen.

Waarschuwingspictogrammen kopen in Winterswijk Woold

Een van de waarschuwingspictogrammen kopen? Je kunt online eenvoudig het pictogram bestellen waar je gebruik van wilt maken, zodat we daar meteen voor je mee aan de slag kunnen. Om netjes aan de richtlijnen te voldoen en een veilige situatie te creƫren, waarin iedereen weet welk gevaar er mogelijk dreigt.

En komt u er zelf niet helemaal uit met de pictogrammen met waarschuwingen? Neem contact met ons op, dan vertellen onze deskundigen graag meer over de richtlijnen waar je aan moet voldoen en de pictogrammen die u daarvoor kunt kopen op het gebied van waarschuwingen. Deel deze pagina
Veiligwinkel, de pictospecialist