Dé Specialist in Pictogrammen


 

Pictogrammen in Honselersdijk: alles wat je zoekt

Pictogrammen kopen in Honselersdijk? Wij zijn jouw specialist, met alle uitvoeringen die je zoekt. Om te waarschuwen, aan te geven waar zich de nooduitgang bevindt of waar bezoekers en medewerkers de WC kunnen vinden.

Ontdek ons uitgebreide assortiment met pictogrammen op het gebied van veiligheid en verboden toegang, net als wanneer het gaat om geboden, brand of om gevaarlijke stoffen tijdens een transport. En kom je er zelf niet uit om de juiste pictogrammen te kopen? Onze medewerkers staan je graag te woord, om deskundig aan te geven waar je gebruik van dient te maken om aan de regels en richtlijnen te voldoen.

ISO 7010, borden en bij brand

Op zoek naar specifieke pictogrammen om te gebruiken binnen jouw organisatie? Bekijk de exemplaren op basis van ISO 7010, net als de verschillende aanwijsborden waar je gebruik van kunt maken. Belangrijk, om aan te geven wat zich waar bevindt en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar weg kan vinden.

Of gebruik de rood met witte pictogrammen voor brandbestrijding, net als de blauwe borden met de gebodstekens om aan te geven welke verplichtingen er gelden. En bestel aan de andere kant de verbodstekens, om aan te geven wat er juist niet is toegestaan in de omgeving waar het om gaat.

Online pictogrammen kopen

Je kunt online de pictogrammen kopen, bijvoorbeeld op het gebied van redding en veiligheid. Of maak gebruik van de verschillende waarschuwingen die er beschikbaar zijn, zodat een ieder goed weet welke gevaren er mogelijk schuilen en waar men goed op dient te letten. Op die manier kun je tevens gebruik maken van een pictogram om gevaarlijke stoffen kenbaar te maken, net als tijdens het transport.

Zoek je naar advies door een specialist op het gebied van pictogrammen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over waar je gebruik van dient te maken voor jouw organisatie. Deel deze pagina
Veiligwinkel, de pictospecialist