Dé Specialist in Pictogrammen


 

Pictogrammen aanwijsborden in Den Ham

Pictogrammen voor aanwijsborden kopen in Den Ham? Gebruik een richtingaanwijzer naar links of naar rechts, of geef duidelijk aan dat er sprake is van een lift of een trap. Op die manier wijs je bezoekers en medewerkers de weg, net als naar verschillende faciliteiten waar zij gebruik van kunnen maken.

Je kunt de aanwijsbord-pictogrammen gebruiken om aan te geven waar zich de WC bevindt en waar er een telefoon hangt. Maak duidelijk of het gaat om een damestoilet of een herentoilet en bestel de pictogrammen die aangeven waar mensen iets kunnen eten en drinken.

Pictogrammen als bord

Op zoek naar de pictogrammen voor de garderobe of een douche? Geef duidelijk aan waar mensen hun informatie kunnen halen of gebruik het pictogram voor een wachtruimte of een slaapplaats. De blauw met witte pictogrammen zijn goed geschikt om heel duidelijk aan te geven wat zich waar bevindt. Zonder dat iemand de taal moet spreken, door middel van een duidelijk pictogram dat ook buitenlandse bezoekers of medewerkers meteen zullen snappen.

En zoek je naast de aanwijsborden naar pictogrammen voor brandbestrijding? Ook die kun je online kopen, zodat je alle belangrijke pictogrammen kunt bestellen en die op de juiste plaats in jouw pand of terrein in Den Ham kunt bevestigen.

Aanwijsbord pictogrammen kopen

Een van de aanwijsborden pictogrammen kopen? Bestel de exemplaren voor de lift, een richtingwijzer, het toilet of de telefoon. En bekijk daarnaast de rest van ons uitgebreide assortiment, zodat je eenvoudig gebruik kunt maken van alle pictogrammen die je nodig hebt om duidelijk aan te geven wat men waar kan vinden.

En heb je vragen over de pictogrammen of de aanwijsborden waar je gebruik van kunt maken? Geen probleem, neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag de juiste keuze te maken. Deel deze pagina
Veiligwinkel, de pictospecialist