Dé Specialist in Pictogrammen


 

Gevaarlijke stoffen pictogrammen in Wijdenes

Met pictogrammen aangeven dat er gevaarlijke stoffen zijn? Het is de meest duidelijke manier, bijvoorbeeld om aan te geven dat er sprake is van irriterende stoffen, giftige stoffen of bijtende stoffen. Een belangrijke waarschuwing, met een pictogram in de vorm van een witte ruit met daaromheen een rode rand.

Die vorm straalt meteen gevaar uit, waardoor iedereen die zal herkennen. Met de specifieke gevaarlijke stoffen pictogrammen kunt u vervolgens goed aangeven wat er aan de hand is. Met nieuwe pictogrammen, die nog een stuk duidelijker zijn dan de oude.

Pictogrammen bij werken met gevaarlijke stoffen

Werk je met ontvlambare stoffen, met oxiderende stoffen of wellicht met explosieve stoffen? In al die gevallen is het belangrijk om gebruik te maken van de pictogrammen voor gevaarlijke stoffen. En houd daar ook rekening mee bij een gashouder onder druk of kankerverwekkende stoffen, waar mensen aan blootgesteld kunnen worden.

We zijn in Wijdenes jouw specialist in pictogrammen voor het transport, net als wanneer het gaat om een van de andere exemplaren die er beschikbaar zijn. Zo maak je altijd een goede keuze, iets waar onze specialisten je bovendien goed meer over kunnen vertellen.

Nieuwe pictogrammen gevaarlijke stoffen kopen

Nieuwe pictogrammen voor gevaarlijke stoffen kopen of benieuwd of de huidige modellen die je gebruikt nog aan de richtlijnen voldoen? Bekijk de pictogrammen voor bijtende stoffen en voor giftige stoffen, net als de andere mogelijke gevaren waar je mee te maken kunt krijgen in je gebouw of op je terrein.

Onze specialisten staan je graag te woord, als je er zelf niet helemaal uitkomt. Neem daarvoor contact met ons op. We vertellen je dan meer over de richtlijnen die er gelden en hoe je daar met de pictogrammen voor gevaarlijke stoffen netjes aan kunt voldoen. Voor een veilige omgeving, waarin je voldoende waarschuwt voor de gevaren. Deel deze pagina
Veiligwinkel, de pictospecialist