Dé Specialist in Pictogrammen


 

Gebodstekens pictogrammen in Bilthoven

Met pictogrammen een gebod aanduiden? Gebruik een gebodsbord met een eigen tekst of een effen blauw model, net als de modellen die je vaker tegenkomt op bijvoorbeeld de werkvloer. Geef aan dat het verplicht is om een veiligheidshelm te dragen of dat iedereen gebruik moet maken van oogbescherming of gehoorbescherming.

Op die manier zijn er ook gebodstekens pictogrammen voor handschoenen, veiligheidsschoenen en bijvoorbeeld voor het gebruik van remblokken of een handrem. Wij zorgen er met de verschillende uitvoeringen voor dat je daar gebruik van kunt maken, precies op de manier die richtlijnen voorschrijven en die bijdraagt aan de veiligheid.

Brand pictogrammen

Er zijn pictogrammen beschikbaar voor ieder gebod, zodat u die eenvoudig online kunt bestellen. Bijvoorbeeld als het gaat om gelaatsbescherming of als je wil aangeven dat een hesje verplicht is. Geef aan dat iedereen verplicht de handen moet wassen, en maak daarnaast bijvoorbeeld gebruik van onze verbodstekens om aan te geven wat er niet mag. Zo zijn onze pictogrammen heel handig, vooral omdat u daar ook internationaal gebruik van kunt maken.

Gebodstekens pictogrammen kopen

De gebodstekens pictogrammen kopen? Je hebt online de keuze uit diverse modellen, net als borden met je eigen tekst of een blanco blauw pictogram. Zo kun je er op basis van de situatie op de werkvloer in Bilthoven goed gebruik van maken. En twijfel je over de pictogrammen voor een gebod die je wil gebruiken? Neem contact met ons op, dan kunnen we je er goed bij helpen. Deel deze pagina
Veiligwinkel, de pictospecialist